Pink Sugar

Maak Werk van je Merk DAG

Wil jij een hele dag full focus aan jezelf en de zichtbaarheid van je bedrijf werken? Want ja, 'even tussendoor' werkt het vaak niet. Ik ben Eva (Personal Brand Coach & Fotograaf) en samen met Neeltje (Creatief Illustrator) en Lieke (Tekstschrijver & Social media expert) heb ik een super inspirerende, creatieve en vooral praktische dag voor je samengesteld. 

Van professionele foto's tot een logo ontwerp (of update), website check en social media teksten, je ontvangt binnen 1 week het resultaat van jouw 'Maak Werk van je Merk DAG' in je mailbox. 

Planning van je DAG:

9.00u 

In ons (roze) kantoor, midden in het prachtige centrum van Sint-Oedenrode starten we met een kopje koffie, thee... of een cappuccino met havermelk. We vragen je van tevoren waar jij blij van wordt en zorgen dat het klaar staat in ons keukentje. 

10.30-11.30u

Tijd om een reeks frisse portretfoto's te maken. No worries, we zorgen voor een ontspannen sfeer en een lekker muziekje als jij dat fijn vindt. Bovendien mag jij zelf de 5 foto's selecteren die er voor jou uit knallen. 

12.30u-13.30u

1-op-1 met illustrator Neeltje (@origineeltje).......

13.30-u

Foto selectie? Website check.

9.30u-10.30u

We nemen plaats aan onze grote houten tafel en starten met een gezamenlijke sessie. We starten met de basis: wie ben je, wat doe je en vooral: waarom? Wat zijn jouw kernwaarden en waar droom je van? 

11.30-12.30u

Tijd voor frisse lucht! Even de benen strekken, het bloed laten stromen en (hopelijk met wat zonnestralen) opladen.

In de tussentijd bestellen we een broodje bij de traiteur aan de overkant en deze eten we bij terugkomst lekker op.

12.30u-13.30u

1-op-1 met illustrator Neeltje (@origineeltje).......

13.30u-14.30u

Diepte interview met tekstschrijver Lieke....  

Over ons

Pink Sugar
EVAJANSEN_watjezietbenjezelf-33.jpg

Eva Jansen, Personal Brand Coach & Fotograaf

Ik help je om jezelf professioneler te presenteren met fantastische foto's & een duidelijk verhaal. Juist door dichtbij jezelf te blijven, leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat het is, waar jouw ideale klant blij van wordt.