eva juli 2020-4.jpg
StancePhotography_EVA-3.jpg

Toen ik klein was, schreef ik in dagboekjes en verzamelde ik op vakantie bijzondere steentjes. Hele verhalen sprak ik in op cassette-bandjes in het hoekje van de keuken. Mijn eerste fotocamera gaf me nog meer mogelijkheden om de wereld zoals ik die zag te vast te leggen.

Ik droomde er van om journalist of nieuwslezeres te worden. 

Maar werd ook aangetrokken door creatieve beroepen, zoals fotografie & vormgeving. Dus koos ik voor een middenweg; ik studeerde Communicatie in Eindhoven en volgde een Master Sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

 

Tijdens deze laatste opleiding deed ik onderzoek naar museumsponsoring; hoe kan een museum haar eigen identiteit behouden, maar ook de benodigde sponsorgelden binnenhalen? Later realiseerde ik me dat het met een eigen bedrijf eigenlijk precies hetzelfde werkt. Je bent wellicht al financieel succesvol, maar haal je er ook voldoening uit? Klopt jouw verhaal en matcht deze met waarden die jij belangrijk vindt? Bereik jij die klant die je graag zou willen bereiken? Die klant waarmee je graag samenwerkt en waarvoor je met veel energie 's ochtends je bed uit stapt?

'Nu ik Personal Brand Coach ben, valt alles op zijn plek.'

 

16 jaar lang werkte ik als marketing & communicatie specialist bij een internationaal bedrijf. Ik ontmoette er veel sterke persoonlijkheden uit verschillende landen en heb zo heel veel mogen leren. Sinds 2021 ben ik volledig zelfstandig en help ik als 'Personal Brand Coach' jou als vrouwelijk ondernemer om je unieke verhaal te vertellen om zo beter zichtbaar te worden voor je ideale klant. Daarnaast voorzie ik je van prachtige lifestyle beelden als fotograaf bij 'Eva Jansen fotografie'

Verhalen vertellen, met krachtige teksten en persoonlijke beelden; daar ligt mijn passie. Als ik jou kan helpen om jezelf nog beter te positioneren ten opzichte van je concurrenten, dan stap ik daarvoor met heel veel enthousiasme elke ochtend uit bed. 

 

 

eva jansen,
Personal Brand coach & fotograaf

Nice to know

MEER OVER MIJ

Ik droom van een wereld waar meisjes en vrouwen zich niet klein houden. Waar het mogelijk is om alles te worden wat je maar wilt, zonder dat je daar harder voor moet werken dan een man. Ik wil dat je je mening durft te geven, naar voren durft te stappen en jouw unieke persoonlijkheid laat zien. Want ook al zijn we allemaal een beetje hetzelfde, we zijn in staat om onze eigen verhalen te creëren en dromen na te jagen.

StancePhotography_EVA-69.jpg

We worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we niet meer weten wat we willen... en daar worden we soms gek van.

 

Ik wil orde brengen in die chaos. Duidelijkheid creëren. Geen vage websites meer waar we onze tijd aan verspillen, maar duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Zodat jij als ondernemer jouw ideale klant aanspreekt en jouw business groeit!

Perfect
door imperfectie

34.jpg

Dit is een van mijn lievelingsfoto’s, van mijn moeder, op de boerderij waar ze is opgegroeid.

 

Met haren tot op haar billen, ribrokken en broeken met wijde pijpen en de retro brommer van mijn vader - een geweldige setting voor een foto die een bijzondere sfeer ademt.

 

De foto’s die we vandaag maken zijn haarscherp, kleurrijk en perfect gestyled. Als ondernemer is het super fijn om eens in de zoveel tijd zulke foto’s te laten maken (goed voor je zelfvertrouwen ook). Maar mag het ook wel eens een keertje wat minder perfect? 

 

Als een foto je een goed gevoel geeft dan kan deze namelijk nog steeds heel waardevol zijn. Het gaat om het gevoel. Het verhaal dat je er mee vertelt. Als communicatie specialist en fotograaf weet ik hoe jij jezelf nog beter kunt neerzetten als 'Personal Brand'. Maar wat ik je vooral mee wil geven is een stukje zelfvertrouwen. Ik wil je laten voelen wat jou uniek maakt, zodat je dit ook kunt overbrengen op anderen.