top of page
eva juli 2020-4.jpg
evajansen_watjezietbenjezelf.jpg

Maar ook moeder.

'Master of Science'

en een gevoelsmens...

Ik ben iemand die smoothies met boerenkool maakt voor het hele gezin. Ook met banaan hoor ;)

Iemand die in dagboekjes schreef toen ze klein was.

Ik was het meisje dat steentjes verzamelde en hele verhalen insprak op cassette bandjes.

Ik droomde er van om journalist of nieuwslezeres te worden. Verhalen vertellen, daar ligt mijn passie.

16 jaar werkte ik in het bedrijfleven als Product Manager, Marketing & Communicatie Manager en Brand Manager...

En nu. Ben ik een ondernemer met grootse dromen en ambitie. Hierbij zoek ik elke dag weer naar balans. Voor mezelf en voor mijn klanten. 

Wil je mij een beetje beter leren kennen?

Volg me dan op Instagram of neus lekker rond hier op mijn website. 

Liefs,

eva

 

eva jansen,
Personal Brand expert

Na de middelbare school werd ik enthousiast van economie & maatschappijleer, maar ik werd ook aangetrokken door creatieve beroepen, zoals fotografie & vormgeving. Dus koos ik voor een middenweg; ik studeerde Communicatie in Eindhoven en volgde een Master Sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

 

Tijdens deze laatste opleiding deed ik onderzoek naar museumsponsoring; hoe kan een museum haar eigen identiteit behouden, maar ook de benodigde sponsorgelden binnenhalen? Later realiseerde ik me dat het met een eigen bedrijf eigenlijk precies hetzelfde werkt. Je bent wellicht al financieel succesvol, maar haal je er ook voldoening uit? Klopt jouw verhaal en matcht deze met waarden die jij belangrijk vindt? Bereik jij die klant die je graag zou willen bereiken? Die klant waarmee je graag samenwerkt en waarvoor je met veel energie 's ochtends je bed uit stapt?

'Nu ik Personal Brand expert ben, valt alles op zijn plek.'

 

16 jaar lang werkte ik als marketing & communicatie specialist bij een internationaal bedrijf. Ik ontmoette er veel sterke persoonlijkheden uit verschillende landen en heb zo heel veel mogen leren. Sinds 2021 ben ik volledig zelfstandig werkzaam en help ik als 'Personal Brand expert' jou als ambitieuze vrouw om je unieke verhaal te vertellen om zo beter zichtbaar te worden voor je ideale klant. Daarnaast voorzie ik je van prachtige lifestyle beelden als fotograaf.

Verhalen vertellen, met krachtige teksten en persoonlijke beelden; daar ligt mijn passie. Als ik jou kan helpen om jezelf nog beter te positioneren, om te zorgen dat jouw plaatje klopt, dan stap ik daarvoor met heel veel liefde elke ochtend uit bed. 

 

 

Nice to know

MEER OVER MIJ

Ik droom van een wereld waar meisjes en vrouwen zich niet klein houden. Waar het mogelijk is om alles te worden wat je maar wilt, zonder dat je daar harder voor moet werken dan een man. Ik wil dat je je mening durft te geven, naar voren durft te stappen en jouw unieke persoonlijkheid laat zien. Want ook al zijn we allemaal een beetje hetzelfde, we zijn in staat om onze eigen verhalen te creëren en dromen na te jagen. Juist door niet zo naar anderen te kijken, maar de focus te leggen op onszelf.

StancePhotography_EVA-69.jpg

We worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we niet meer weten wat we willen... en daar worden we soms gek van.

 

Ik wil orde brengen in die chaos. Duidelijkheid creëren. Geen vage websites meer waar we onze tijd aan verspillen, maar duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Zodat jij als ondernemer jouw ideale klant aanspreekt en jouw business groeit!

Perfect
door imperfectie

34.jpg

Dit is een van mijn lievelingsfoto’s, van mijn moeder, op de boerderij waar ze is opgegroeid.

 

Met haren tot op haar billen, ribrokken en broeken met wijde pijpen en de retro brommer van mijn vader - een geweldige setting voor een foto die een bijzondere sfeer ademt.

 

De foto’s die we vandaag maken zijn haarscherp, kleurrijk en perfect gestyled. Als ondernemer is het super fijn om eens in de zoveel tijd zulke foto’s te laten maken (goed voor je zelfvertrouwen ook). Maar mag het ook wel eens een keertje wat minder perfect? 

 

Als een foto je een goed gevoel geeft dan kan deze namelijk nog steeds heel waardevol zijn. Het gaat om het gevoel. Het verhaal dat je er mee vertelt. Als communicatie specialist en fotograaf weet ik hoe jij jezelf nog beter kunt neerzetten als 'Personal Brand'. Maar wat ik je vooral mee wil geven is een stukje zelfvertrouwen. Ik wil je laten voelen wat jou uniek maakt, zodat je dit ook kunt overbrengen op anderen. 

 

 

bottom of page