eva juli 2020-4.jpg
eva-2.jpg

Toen ik klein was, schreef ik in dagboekjes en verzamelde ik op vakantie bijzondere steentjes. Hele verhalen sprak ik in op cassette-bandjes in het hoekje van de keuken - en mijn eerste fotocamera gaf me nog meer mogelijkheden om de wereld zoals ik die zag te documenteren. 

Ik droomde er van om journalist of nieuwslezeres te worden. 

Maar werd ook aangetrokken door creatieve beroepen, zoals fotografie & vormgeving. Dus koos ik voor een middenweg; ik studeerde Communicatie in Eindhoven en volgde een Master opleiding sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

 

Tijdens deze laatste opleiding deed ik onderzoek naar museumsponsoring; hoe kan een museum haar eigen identiteit behouden, maar ook de benodigde sponsorgelden binnen halen? Later realiseerde ik me dat het met een eigen bedrijf eigenlijk precies hetzelfde werkt. Je bent wellicht al financieel succesvol, maar haal je er ook voldoening uit? Bereik jij die klant die je graag zou willen bereiken? Die klant waarmee je graag samenwerkt en waarvoor je met veel energie 's ochtends je bed uit stapt?

Nu ik 'Personal Brand Coach' ben, valt alles op zijn plek.

 

Ik mag ondernemers helpen om hun unieke verhaal te vertellen om zo beter zichtbaar te worden voor hun ideale klant. Daarnaast voorzie ik je van prachtige lifestyle beelden als fotograaf als 'Eva Jansen fotografie'

Verhalen vertellen, met krachtige teksten en persoonlijke beelden; daar ligt mijn passie. Als ik jou kan helpen om jezelf nog beter te positioneren ten opzichte van jouw concurrenten, dan stap ik daarvoor met heel veel enthousiasme elke ochtend uit bed. 

 

 

eva jansen,
Personal Brand coach

We worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we niet meer weten wat we willen... en daar worden we soms gek van.

 

Ik wil orde brengen in die chaos. Duidelijkheid creëren. Geen vage websites meer waar we onze tijd aan verspillen, maar duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Zodat jij als ondernemer jouw ideale klant aanspreekt en jouw business groeit!

Dit is een van mijn lievelingsfoto’s, van mijn moeder, op de boerderij waar ze is opgegroeid.

 

Met haren tot op haar billen, ribrokken en broeken met wijde pijpen en de retro brommer van mijn vader - een geweldige setting voor een foto die een bijzondere sfeer ademt.

 

De foto’s die we vandaag maken zijn haarscherp, kleurrijk en perfect gestyled. Als ondernemer is het super fijn om eens in de zoveel tijd zulke foto’s te laten maken (goed voor je zelfvertrouwen ook). Maar mag het ook wel eens een keertje wat minder perfect? 

 

Als een foto je een goed gevoel geeft dan kan deze namelijk nog steeds heel waardevol zijn. Het gaat om het gevoel. Het verhaal dat je er mee vertelt. Als communicatie specialist en fotograaf weet ik hoe jij jezelf nog beter kunt neerzetten als 'Personal Brand'. Maar wat ik je vooral mee wil geven is een stukje zelfvertrouwen. Ik wil je laten voelen wat jou uniek maakt, zodat je dit ook kunt overbrengen op anderen. 

 

 

Perfect

door imperfectie
communiceren vanuit je gevoel

voetstappen

Ik wil dat jij gezien wordt

Verse sneeuw... een perfect stukje glad zand, waar de zee zojuist overheen is gespoeld. Daar word ik nou echt blij van. Maar het is misschien wel nog leuker om er overheen te lopen. Om te voelen wat dit doet en iets achter te laten. Iets wat van jou is; jouw voetstap, jouw unieke afdruk. 

Laat zien dat jij er bent, laat iets zichtbaars achter. Maar doe het bewust. Ren niet rond zonder strategie maar vind rust en voldoening met een duidelijk plan.

Laat me je hierbij helpen, zet bewust stappen en groei!

 

 

 

© 2020 watjezietbenjezelf