StancePhotography_EVA-48.jpg

Focus op jouw talent

Dan richt ik me op die van mij.

Laat me je helpen met de basis van jouw verhaal, zodat je ideale klant je steeds beter weet te vinden EN begrijpt. Van een website check tot 1-op-1 coaching met persoonlijk advies en een professionele fotosessie. Kies zelf wat je nodig hebt, en wat past bij de fase waarin je nu staat met je bedrijf. 

Weet je niet zo goed waar te beginnen? Stuur me dan even een berichtje met jouw vraag en ik help je verder!

Kies wat bij je past.

Ik droom van een wereld waar iedereen geld kan verdienen met zijn of haar talent. Dat je weet waar jouw meerwaarde zit en dit vervolgens in de praktijk kunt brengen in een bedrijf dat helemaal bij jou past, dat gun ik jou. Ik zou willen dat je elke dag vol energie je bed uit stapt en precies dat kunt doen wat je graag zou willen.

videotraining laptop.png

Optimaliseer je website snel en effectief

Website check

€ 149*

Een frisse blik door een communicatiespecialist & fotograaf.
Het resultaat: minimaal 10 concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt om je website persoonlijker, aantrekkelijker en duidelijker te maken.

Personal Branding

Fotosessie

vanaf € 375*

Positioneer jezelf als de expert op jouw vakgebied met fantastische foto's. Kies een pakket dat precies past bij jouw behoeften. 

Watjezietbenjezelf

Coaching

Breng jouw unieke verhaal in kaart.

Als communicatiespecialist EN fotograaf help ik je persoonlijk en stap voor stap bij de basis van jouw verhaal. In een klik-gesprek leer ik je graag kennen en vertel ik je meer over mijn werkwijze. 

*Prijs excl. BTW en eventuele reiskosten.

 

1-op-1 sparren? Dat kan!

Ik deel mijn kennis en ervaring heel graag met jou.

Wil je heel gericht samen aan een vraagstuk werken of overweeg je het coachingspakket maar twijfel je of het bij je past? Ik help je heel graag op weg met datgene waar jij vast loopt en een frisse blik nodig hebt.

Je mag me alles vragen over Personal Branding, maar bijvoorbeeld ook over content creatie op Instagram of het schrijven van pakkende teksten. Een 1-op-1 spar-sessie is al te boeken vanaf € 75 voor 1 uur. 

Laat zien
wie je bent

Verrijk je verhaal met professionele foto's

Mensen werken graag met mensen. Wil je bouwen aan een duurzame relatie met je klanten, dan is het tijd om jezelf te laten zien. 

Jij bent de expert. Jij bent de persoon achter het idee, het product of de dienst. En jouw ideale klant wil weten wie jij bent, zodat ze een gevoel kunnen krijgen bij je aanbod.

Het is tijd om vol zelfvertrouwen je gezicht te laten zien, zodat je toekomstige klanten je al een beetje kunnen leren kennen.