top of page

Lifestyle fotografie

Een mooie foto spreekt je niet alleen aan qua belichting, kleuren en compositie. De waarde van een foto zit vooral in het verhaal dat erachter schuil gaat. Wie is de persoon op de foto en wat wil zij mij vertellen? Iedereen heeft een eigen verhaal, gedachten en blik op de wereld om zich heen. 

Boek je een portret of lifestyle shoot bij Eva Jansen photography, dan help ik je om je verhaal in beeld te brengen. Dit kunnen mooie sfeerbeelden zijn ter ondersteuning van je blog, maar ook praktische detailfoto's om je Instagram feed mee te vullen. Jouw toekomstige klanten willen weten wie je bent en waarom je zo goed bent in wat je doet, dus laat ze dat dan ook zien! Laat zien waar je werkt, wat je doet, welke koffie jij drinkt (of niet) en vooral; waar jij blij van wordt. 

85% van je financiële succes is te danken aan je  persoonlijkheid. Slechts 15% is te wijten aan technische kennis.

Je verstaat je vak en dat laat je zien. De recensies op Facebook zijn goed, er staat een prachtig portfolio online en je mag diverse keurmerken voeren. Helemaal super natuurlijk, maar je collega's doen waarschijnlijk om en nabij hetzelfde. Waarom kiezen toekomstige klanten dan straks voor jou?

Juist. Om wie jij bent. Laat jezelf dus zien; werk aan je zichtbaarheid met krachtige lifestyle beelden. 

bottom of page